Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavio: I. P. ]

22. 01. 2017. 10:43 >> 10:35
15

GRAHOVAC O SERIJI

"Božićni ustanak" velika prilika

Glumac Srđan Grahovac kazao je da mu uloga koju je dobio u seriji "Božićni ustanak" predstavlja veliku odgovornost. Shvatio je, kaže, da je ujedno riječ o velikoj prilici za njega.

Grahovca ćemo u seriji "Božićni ustanak" gledati u ulozi Krsta Popovića, a prva epizoda ostvarenja Željka Sošića biće premijerno prikazana u nedjelju 29. januara u 20 sati, na Prvom programu Televizije Crne Gore.

"Temeljito sam radio na tome, uz pomoć svih ljudi koji su znali da ću ja to da radim. Uvijek su svi lijepo prišli, davali informacije o njemu, i što znaju i što je fikcija, tako da nijesam imao puno prostora da promašim. Počastvovan sam ulogom koju sam dobio", rekao je Grahovac.

On je, gostujući u Jutarnjem programu Javnog servisa, rekao da je bila teška sudbina Krsta Popovića.

"To je teška sudbina, ne znam je li iko na zemaljskoj kugli toliko dugo uspio da bude u gerili, da se bori za pravo časti i slobode Crne Gore", rekao Grahovac.

Govoreći o tome kako je proteklo snimanje serije, Grahovac kaže da je bilo "toplo, hladno i jako lijepo". Sa rediteljem Željkom Sošićem su, kako je rekao, imali jako dobar zajednički jezik.

"Željko je bio jako spreman za ovu seriju, to je jako dobro. I ja sam se osjećao ugodno. Sve je toplo izgledalo", rekao je Grahovac.

Snimljen je, kaže, jedan detalj crnogorske istorije.

"Mislim da će ljudima biti zanimljivo kako je Crna Gora izgubila državu. Mene zanima tuga tog vremena tog vremena kako je bilo. Jako je dragocjeno da se skupila snaga da se sve to uradi. Znam da je to teško u Crnoj Gori", rekao je Grahovac.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније