Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavio: B.V. [ Beta ]

31. 07. 2016. 20:02 >> 19:43
1

HBO NAJAVIO

Još samo dvije sezone "Igre prijestola"

Popularna američka serija "Igra prijestola" (Game of Thrones) biće završena poslije osme sezone, prenio je sajt Entertainment Weekly.

 

Vijest je potvrdio direktor programa HBO Kejsi Blojs (Casey Bloys) na pitanje novinara da li su tačna nagadjanja da će serija biti završena poslije osme sezone.

"Vjerujte, da je do mene, ja bih tražio da se snimi još deset sezona", rekao je Blojs.

Još jedna loša vijest za ljubitelje serije je da će sedma sezona imati samo sedam epizoda, i da će početi da se emituje na ljeto 2017. godine, mjesec kasnije nego što je planirano.

Broj epizoda poslednje, osme sezone, još se ne zna, ali se očekuje da će ona imati šest epizoda.

Blojs je potvrdio da je moguće da će serija imati svoj nastavak u novoj verziji snimljenoj po motivima prethodne, najvjerovatnije od 2018. godine.

"Razgovarali smo o tome i ja se ne protivim, ali naravno, takav nastavak će morati da ima smisao. Nijesam siguran da scenaristi trenutno razmišljaju o tome, jer su sada opterećeni sedmom sezonom, ali mislim da niko nema ništa protiv 'spin off' nastavka", rekao je Blojs.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније