Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

20. 05. 2013. 22:50 >> 22:50

SEDAM SEZONA

“Igre prijestola” će se snimati do 2025.

Producent Frank Vogler, koji radi na popularnom fantazi serijalu prema djelima Džordža R.R. Martina, “Igre prijestola”, najavio je kako je planirano da serijal ima sedam sezona, ukoliko publika bude zainteresovana.

“Treća sezona predstavlja prvu polovinu treće knjige, a četvrta će obraditi drugu. Martin je napisao četvrtu i petu knjigu u serijalu, dok se šesta i sedma još uvijek čekaju. Nadam se da ćemo, ukoliko svi preživimo i publika ostane uz nas, dogurati do sedam sezona", izjavio je Vogler za “Radio Times”.

“Ne želimo da postanemo šou koji ostaje duže nego što je dobrodošao i pretvorimo svaku knjigu u tri sezone. Ukoliko bismo pokušali da napravimo seriju od 10 sezona ubili bismo koku koja nosi zlatna jaja. Imamo prilično ograničeno vrijeme”, rekao je izvršni producent Dejvid Binof za “Entertainment Weekly”.

(klix.ba)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније