Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

22. 12. 2015. 11:57 >> 11:44

SLAVNI REDITELJ

Tarantino dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih

Kultni američki reditelj Kventin Tarantino dobio je u ponedjeljak svoju zvijezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

"Izgleda da sam postao velika faca", rekao je Tarantino, okružen ljudima sa kojma je sarađivao tokom karijere i brojnim fanovima, pa se onda uozbiljio. "Ozbiljno shvatam što sam dio ove zajednice, što sam dio ovog grada. Srećan sam što imam svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih zajedno s ostalim ljudima koji su napravili divan posao u ovom gradu", dodao je reditelj, prenosi Klix.ba.

Zajedno s Tarantinom, na svečanosti su bili neki od njegovih prošlih i sadašnjih saradnika poput Pam Grier, Tima Rota i Samjuela L. Džeksona.

"Znajući kakav je filmofil i koliko cijeni ova imena, znam što mu ovo znači, jer znam koliko poštuje ovaj posao i umjetnost snimanja filmova", rekao je Samjuel L. Džekson.

On je jedan od glumaca iz Tarantinovog novog filma "Omražena osmorka" (Hateful Eight), koji u Americi počinje da se prikazuje na Božić, pa mu je ovo dobrodošla reklama.

Iako još nije u distribuciji "Omražena osmorka" već je dobila tri nominacije za Zlatni globus, među kojima je i za najbolji scenario, koji potpisuje Tarantino. To je kategorija u kojoj američki reditelj već ima dva Oskara i dva Zlatna globusa ("Ulični psi" i "Đangova osveta").

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније