Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta

13. 10. 2015. 23:01 >> 22:57

PRIČA O PREVARI

Di Kaprio producent filma o skandalu Folksvagena

Skandal o Folksvagenovom lažiranju testova za izduvne gasove tek je izbio prije mjesec dana, a Holivud već priprema film o toj prevari.

Filmski studio Paramaunt pikčers (Paramount Pictures) i producentska kuća glumca Leonarda Di Kaprija, Apijan Vej (Appian Way), nabavili su prava za knjigu o skandalu koja će uskoro izaći.

Knjigu piše novinar Njujork tajmsa Džek Juing (Jack Ewing) pod naslovom "Too Big To Fall" (Suviše veliki da propadne). Knjiga će istraživati etiku "više, bolje, brže" koja je iza skandala, navodi Holivud riporter.

Njemački proizvođač automobila priznao je prošlog mjeseca da je 11 miliona vozila širom sveta opremljeno softverom za lažiranje testova za izduvne gasove. Generalni direktor Folksvagena Martin Vinterkorn podnio je ostavku kada je ovo objelodanjeno u SAD.

Di Kaprio se aktivno bavi očuvanjem životne sredne i biće producent projekta, za koji reditelji i glumci još nijesu određeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније