Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

09. 10. 2015. 21:57 >> 21:45
3

BRITANSKI HUMOR

Monti Pajton i Sveti gral u Sinepleksu

Monti Pajton i Sveti gral, čuveni film britanskih humorista biće prikazan u bisokopu Sinepleks, 14. oktobra u 20 i 15.

Komedija o vitezovima u potrazi za Svetim Gralom postala je savremeno filmsko čudo o traganju za smislom života, nastala iz pera čuvenih Pajtonovaca: Džona Klisa, Terija Gilijama, Erika Idla, Grejama Čepmena, Terija Džonsa i Majkla Palina.

Film je utemeljen na legendi o kralju Arturu i njegovom traženju Svetog Grala. Kralj Artur regrutuje vitezove Sera Lanselota, Sera Robina, Sera Bedevira i Sera Galeheda, i zajedno s njima kreće na misiju na koju ih je Bog lično poslao - da pronađu i vrate Sveti Gral.

Montipajtonovci su uspjeli da u devedeset minuta filma elegantno i s lakoćom poslože cijeli jedan svijet - mašte, legende, istorije, sadašnjosti i neiscrpnog trezora satiričnog humora.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније