Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

05. 02. 2013. 09:54 >> 09:55

novo

'Brzi i žestoki 6'

Na internetu se pojavio prvi foršpan za film „Brzi i žestoki 6“. Bioskopsku avanturu počinje krajem maja.

Trejler za film prikazan je na „Super Boulu“, a omah nakon toga pojavio se i  na interetu. Ono što je ovaj kratki foršpan potvrdio je da će se film zvati jednostavno 'Brzi i žestoki 6', a možemo vidjeti i novog negativca  Ovena Šoua, kog glumi Britanac Luk  Evans.

Tu su i prepoznatljiva lica franšize – Vin Dizel, Pol Voker, Dvejn Džonson, Mišel Rodrigez i reper Ludakris. Svi oni repriziraju svoje uloge, a  sada se bore protiv kriminalca Ovena. 

Film je počeo da se snima u julu prošle godine u Londonu, a potom je završen na nizu drugih lokacija, od Kanarskih ostrva do Los Anđelesa.

Premijera je zakazana za 24. maj.

Foršpan možete pogledati ovdje: 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније