Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

23. 04. 2024. 12:18 >> 12:20
Čitaj mi:

POTRAGA ZA JEDNOM OSOBOM

Budva: Zbog nasilničkog ponašanja uhapšene dvije osobe

Budvanska policija uhapsila je A.V. (27) iz Berana i Z.M. (47) iz Budve zbog izazivanja opšte opasnosti i nasilničkog ponašanja, saopštila je Uprava policije.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva obaviješteni su juče oko 10 sati da je na autobuskoj stanici u tom gradu došlo do fizičkog sukoba dva nepoznata lica nakon čega se jedno od njih udaljilo sa lica mjesta. U prostorijama Hitne medicinske pomoći Budva policijski službenici su zatekli A.V. (27) iz Berana, sa povredom u predjelu stomaka, nanijetu vatrenim oružjem i on je transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru", saopšteno je iz policije. 

Efikasnim radom i brzom reakcijom policijski službenici su, kako navode, identifikovali drugo lice koje je učestvovalo u ovom sukobu, i to Z.M. (47) iz Budve za kojeg je policija došla do sumnje da je upotrebom vatrenog oružja nanio povrede A.V.

Sa događajem je, ističu iz Uprave policije, upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio dalje preduzimanje mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica predmetnog događaja.

"Sprovodeći aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici budvanske policije prikupili su obavještenja od pomenuta dva lica, kao i od očevidaca događaja, pronašli su i utvrdili da je oružje koje je upotrijebljeno pištolj koji koristi gumene metke, te o svemu povratno informisali postupajućeg tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon čega je sa predmetom upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru", navode u saopštenju. 

Osnovni državni tužilac se, kako  su kazali, izjasnio da se u radnjama Z.M. stiču elementi krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, kao i da se ovo lice uhapsi.

"Osim toga, izjasnio se da se i u radnjama A.V. stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, i to, krivičnog djela nasilničko ponašanje na štetu Z.M. budući da je policija došla do saznanja da je A.V. zajedno sa J.R. iz Berana prethodne večeri fizički napao Z.M. ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi", navode u saopštenju.

Iz Uprave policije su saopštili da je A.V. uhapšen, dok za J.R. policija traga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније