Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

20. 03. 2024. 06:40 >> 14:01
Čitaj mi:

LIKVIDIRAN U NJEMAČKOJ 2002.

Novi tragovi u istrazi o ubistvu Miljana Grujičića?

Njemačka policija saopštila je da su se pojavili novi tragovi u istrazi o ubistvu Miljana Grujičića u Ofenbahu 2002. godine. Na pitanja Portala RTCG da li su dobili nove podatke od njemačkih kolega o ubistvu Grujičića i pomažu li u istrazi, iz Uprave policije Crne Gore zasad ne odgovaraju. 

Njemački istražitelji i mediji o novim tragovima informisali su javnost u toj zemljii sredinom prošlog mjeseca. Navodno, stigle su nove dojave koje ukazuju na motive i počinioce, ali više detalja i dalje nije poznato. 

Prema pisanju njemačkih medija, pomalo zaboravljen slučaj iz 2002. godine u Ofenbahu sada ponovo veoma zanima policiju, koja sumnja da  je ubistvo bilo naručeno. Nakon emitovanja dokumentarca o ovom zločinu na televizijskom kanalu ZDF stigle su nove indicije o ubistvu Grujičića, za koga se navodi da je iz Nikšića. 

Policija je navodno dobila više dojava o nerazjašnjenom ubistvu u Ofenbahu, a to je potvrdilo i frankfurtsko javno tužilaštvo. Grujičić je upucan sa više hitaca u dvorištu zgrade u kojoj se nalazila diskoteka "Madona"  23. novembra 2002. godine. Prema ranijim medijskim izvještajima, Grujičić je bio vlasnik te diskoteke. 

"Istražitelji trenutno pretpostavljaju da je to bilo dugo planirano, naručeno ubistvo. Motivi su spor oko mogućih poslova sa drogom ubijenog, ali i ubistvo zbog pucnjave u Crnoj Gori 1990. godine, u koju je, kako se navodi, bio umiješan i Grujičić"; izvijestio je "hessenschau.de". 

Ponuđena je nagrada od 10.000 eura za relevantne informacije koje dovedu do hvatanja počinioca ili drugih umiješanih, saopštila je njemačka policija. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније