Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

12. 03. 2024. 11:17 >> 11:20

U KOTORU

Uhapšeni vozači zbog vožnje sa više od 2 promila alkohola u krvi

Policija je u Kotoru sinoć uhapsila dva vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Uprave policije na društvenoj mreži X.

Kako su kazali, muškarac O.G. (36) iz BiH kontrolisan je u mjestu Sveti Stasije kada je alkotestiranjem utvrđeno da je vozilom upravljao sa 2,17 promila alkohola u organizmu.

"Uhapšen je i vozač P.V. (39) iz Tivta koji je kontrolisan u mjestu Muo kada je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,23 promila u organizmu", naveli su iz policije.

Nakon privoda sudiji za prekršaje, O.G. je izrečena kazna zatvora od 11 dana, a P.V. je dobio 20 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније