Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V. [ nova.rs ]

20. 01. 2024. 20:21 >> 20:31
2

UROŠ JANKOVIĆ

Saslušan menadžer koga su napali sinovi Zvezdana Terzića

Fudbalski menadžer Uroš Janković koga su Kostadin i Nikša Terzić, sinovi generalnog direktora FK "Crvena zvezda" Zvezdana Terzića, pretukli na autokomandi 17. oktobra prošle godine, saslušan je u tužilaštvu povodom napada, saznaje Nova.rs.

Janković u proteklom periodu nije mogao da bude saslušan iz zdravstvenih razloga.

„Svjedok oštećeni je ranije dostavio dokaze da je zbog zdravstvenog stanja spriječen, tačnije noga mu je još uvek u gipsu, a ljekar mu ne dozvoljava da se potpuno osloni na nju. Konačno su se stvorili uslovi i Janković je ispitan u tužilaštvu“, navodi izvor Nova.rs.

Janković se pridružio krivičnom gonjenju braće Terzić i vlasnika „Nane“, Luke Kurtovića, a koji se terete za napad na njega.

Dokazi tužilaštva

Inače, istragu protiv braće Terzić upravo je usporavalo to što Janković nije mogao da bude saslušan iz zdravstvenih razloga.

Pretpostavlja se da je nakon njegovog saslušanja tužilaštvo prikupilo sve potrebne dokaze za podizanje optužnice protiv Terzića.

Zasad nije poznato kakvim dokazima tužilaštvo raspolaže, da li eventualno postoje snimci sa kamera sa objekata u neposrednoj blizini mesta napada, jer je riječ o prometnoj ulici. Izvjesno je i da je iskaz Jankovića ključan.

Inače, oštećeni fudbalski menadžer trebalo je da bude saslušan 14. novembra, ali se tada nije pojavio. Osim Jankovića, još uvek nije saslušan ni fudbaler Adam Marušić, koji je kobne večeri bio u društvu Jankovića.Tokom istrage je saslušana i majka fudbalera Marušića koja je te večeri bila sa sinom i Jankovićem.

Motiv sukob između starijeg Terzića i Jankovića

Podsjetimo, napad se dogodio 17. oktobra ispred lokala brze hrane na Voždovcu, a Terzići su privedeni dva dana kasnije. Kostadin i Nikša Terzić, sinovi Zvezdana Terzića, pušteni su iz pritvora 16. novembra na slobodu.

Izvor Nova.rs iz istrage ranije je za taj portal naveo da je navodno motiv ovog sukoba problem između Jankovića i generalnog direktora Zvezde, Zvezdana Terzića, koji je nastao 2022. godine.

Uhapšeni Nikša Terzić agent BIA

Inače, jedan od uhapšenih Terzića, Nikša, zaposlen je u Bezbjednosno-informativnoj agenciji (BIA), dok drugom, Kostadinu, nije strano kršenje zakona.

Kostadin je prije nekoliko godina privođen u Crnoj Gori, zbog napada na čuvara gradilišta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније