Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

24. 12. 2023. 15:42 >> 15:51
Čitaj mi:

NAKON UTAKMICE U SC "MORAČA"

"Varvari" prijetili igračima Budućnosti, privedena tri navijača

Podgoričani M.K., Š.R. i R.Ć. završili su sinoć u policijskoj stanici nakon košarkaške utakmice KK „Budućnost“ i KK „SC Derby“ u Sportskom centru "Morača", pošto su igračima podgoričkog kluba prijetili i upućivali uvredljive riječi.

Policija je saopštila da su lica bila smještena na sektoru "2" i da su prepoznati kao pripadnici navijačke grupe "Varvari".

"U trenutku kada su se igrači kretali ka izlazu iz dvorane, odnosno ka tunelu, nekoliko lica iz pomenute navijačke grupe je ubrzanim koracima krenulo ka donjem dijelu tribine, odnosno ka zaštitnoj ogradi neposredno pred teren, nastavljajući sa uvredama i prijetnjama ka igračima pomenutog kluba. Nakon što su prišli zaštitnoj ogradi, dva lica su je preskočila, međutim u njihovoj namjeri da uđu na teren i nastave kretanje ka igračima, spriječili su ih policijski službenici i službenici zaštitarske službe", navodi se u policijskom saopštenju. 

Nadalje su istakli da su policijski službenici u službene prostorije doveli trojicu lica i da su sačinili službene zabilješke.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se izuzme video nadzor, te će se nakon uvida u isti toga izjasniti o daljim mjerama i radnjama i eventualnoj kvalifikaciji djela", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније