Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ TVCG ]

07. 11. 2023. 20:48 >> 21:10

TUŽILAŠTVO U NIKŠIĆU

Čogurić saslušana zbog prijave protiv načelnika Komunalne

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću saslušana je ekološka aktivistkinja Ivana Čogurić zbog prijave koju je podnijela protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića, da je neovlašćeno dostavio njene lične podatke osobi koju je prijavila da nezakonito odlaže otpad u korito rijeke Gračanice.

Čurović je to negirao, a svjedok koji joj je, kako tvrdi Čogurićeva, tog dana saopštio da je njen broj dobio od načelnika komunalne policije, danas je pred tužiocem svjedočio da to nije učinio Čurović već neko od zaposlenih službenika u prostorijama Komunalne polcije Nikšić.

"Ono dodatno što je rekao jeste da su ga zajedno tražili, da su komunalni policajci zajedno sa njim pokušavali da dođu do mog broja. Čovjek sad ovog puta ne zna ko je službenik koji mu je dao moj broj. Poražavajuće je da Komunalna policija zajedno sa čovjekom protiv kojeg je podnešena prijava traži moj broj, umjesto da se zaštiti moj identitet i moje lične podatke”, kazala je Čogurić.

"Ja ne mogu da garantujem sad za nekog službenika šta će on u privatnim stvarima govoriti nekome ili tako dalje, ili da li se poznaje lično ili ne, ali uglavnom po pitanju ovog predmeta što sam bio u osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, jednostavno je dokazano da ja sa tim nemam nikakve veze”, naveo je Čurović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније