Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ A.B. ]

28. 09. 2023. 14:42 >> 14:50
3

BUDVA

Dječak u školu donosio metalne noževe

Dječak iz jedne osnovne škole u Budvi donosio je metalne noževe i pirotehnička sredstva u ovu obrazovnu ustanovu, a protiv njegove majke podnijeta je prekršajna prijava zbog propuštanja mjera roditeljskog nadzora. To su saopštili iz Uprave policije Crne Gore.

Kako su saopštili iz Uprave policije, dječak star 13 godina sa sobom je u školu i zonu škole nosio nož, a policija je došla do fotografije na kojoj se vidi da taj dječak u prostorijama osnovne škole drži manji nož i predmet crne boje nalik na pištolj.

Kako su naveli, daljom istragom nađeno je još noževa. 

"Nakon toga su preduzete radnje u objektu stanovanja dječaka i njegovog zakonskog zastupnika V.M. (35), kojom prilikom je pronađeno više komada metalnih noževa, plastični pištolj – igračka i plastična municija, kao i pirotehnička sredstva", piše u saopštenju. 

"Pronađeni predmeti privremeno su oduzeti, a o događaju su upoznati službenici Centra za socijalni rad radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, kao i državni tužilac koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela", zaključeno je u saopštenju. 

Podsjetimo, nedavno je maturant Srednje elekto-ekonomske škole u Bijelom Polju potezao pištolj na učenike. Maturant je ostalim učenicima prijetio svadbarskim pištoljem.

Iz Uprave policije potvrđeno je da se desio incident u školi, a akteri su procesuirani.

"Učenik je protezao startni pištolj (svadbarski) na đake, nakon čega je bacio oružje i udaljio se sa lica mjesta. Vrlo brzo policija je našla i pištolj, i učenika koji je priveden", sopšteno je iraije z Uprave policije.

Ovom događaju prethodila je svađa u školskom dvorištu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније