Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

16. 08. 2023. 13:50 >> 13:51

POLICIJA SAOPŠTILA

Spašen muškarac kod Velike plaže

Policijski službenici spasili crnogorskog državljanina koji se daskom za jedrenje prevrnuo u vodu kod Velike plaže.

Službenici Jedinice patrolnih čamaca Ulcinj Dejan Ražnatović i Vasko Raković spasili su crnogorskog državljanina koji se na Velikoj plaži sa daskom za jedrenje prevrnuo u vodu, saopštila je Uprava policije.

Kažu da su od vlasnika plaže dobili informaciju o događaju, nakon čega su pripadnici Jedinice patrolnih čamaca Ulcinj preduzeli mjere traganja i spašavanja.

„Locirali ga i pružili mu pomoć, nakon čega su ga transportovali do bezbjedne pozicije na obali“, navodi Uprava policije na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније