Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.Т./М.М.

28. 04. 2023. 18:19 >> 00:30

UPRAVA POLICIJE

Uhapšene tri osobe zbog incidenta u dvorištu škole

Uhapšene su tri osobe zbog incidenta u dvorištu Osnovne škole "Štampar Makarije" kada je roditelj jedne od učenica pretukao učenika devetog razreda te škole, saopšteno je nezvanično TVCG iz Uprave policije.

“Tri lica su lišena slobode zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, kazali su iz policije.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni su otac djevojčice i još dvije osobe - F.K, S.K. i B.K. 

Podsjećamo, u dvorištu Osnovne škole "Štampar Makarije" jutros se dogodio incident kada je roditelj jedne od učenica pretukao učenika devetog razreda te škole. Kako nezvanično saznajemo, razlog je to što je učenik prijetio da će na društvenim mrežama objaviti eksplicitne fotografije te učenice.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici nezvanično su saopštili da su upoznati s događajem, te da su naložili policijskim službenicima da prikupe obavještenja i druge podatke radi utvrđivanje elemenata eventualnog krivičnog djela, kao i njegovih učinilaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније