Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

29. 01. 2020. 14:08 >> 14:19

SUD U KOTORU

Potvrđena optužnica protiv Juretića i Boškovića

Osnovni sud u Kotoru potvrdio je optužnicu kotorskog Tužilaštva protiv gađevinskih inspektora Vladana Juretića i Zorana Boškovića kojima će se suditi zbog primanja mita i zloupotrebe službenog položaja, saopštio je Portalu RTCG portparol suda, sudija Špiro Pavićević. On je dodao da će se pred sudom naći I investitor Boško Nenezić zbog davanja mita.

Pavićević je kazao da se snimci na kojima se vidi kako inspektori navodno primaju mito od investitora , a koji su napravljeni ručnim satom i telefonom Nenezića, neće  koristiti kao dokazi.

“Međutim, koristiće se materijal koji je pribavljen mjerama tajnog nadzora”, kazao je Pavićević.

Podsjetimo, Bošković i Juretić uhapšeni su po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici nakon što je prikazan video-snimak trenutka kada dvojica građevinskih inspektora MORT-a navodno reketiraju biznismena Boška Nenezića.

Oni se sumnjiče da su učinili krivično djelo primanje mita.

Podsjetimo ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović podnio je ostavku na tu funkciju nakon što je video snimak prikazan u medijima.  Nenezić je optužen za davanje mita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније