Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

31. 08. 2018. 10:07 >> 22:37
33

NASTAVAK 5. SEPTEMBRA

Sara Vidak ostaje u pritvoru

Sutkinja Momirka Tešić odbila je prijedlog za ukine pritvor Beograđanki Sari Vidak (20) optuženoj da je 14. avgusta oko podne u prostorijama Suda za prekršaje u Kotoru napala sutkinju Jelenu Stanišić, te da je sutkinja zadobila laku tjelesnu povredu. Glavni pretres nastavlja se 5. septembra, javlja TVCG.

Sara Vidak, optužena zbog napada na sutkinju prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić negirala je krivicu, javila je TVCG.

Ona je na suđenju u Osnovnom sudu u Kotoru kazala da je Stanišić nju uhvatila za ruku i da je odgurnula.

Sutkinja je ponovila da je napadnuta na radnom mjestu, što je potvrdilo i više svjedoka na današnjem suđenju.

Sutkinja Stanišić ostala je pri ranijem iskazu, navodeći da joj je ogrebotina nastala nakon što je Vidak uhvatila za ruku i zavrnula je.

Podsjećamo, Tužilaštvo Vidakovu tereti za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, za koje je zaprijećena kazna zatvora od tri mjeseca do pet godina.

Njoj je ranije određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva. Sud je odbio i jemstvo od 10.000 eur, koje je ponuđeo da bi se Vidak branila sa slobode.

 

 

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније