Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

03. 01. 2018. 16:39 >> 16:03
2

UBISTVO BALTIĆA

Suspendovana policajka, krila pištolj

Policijska službenica M. N. koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića biće suspendovana i biće krivično gonjena zbog sumnje da je ometala pravdu.

Kako je objavio MUP Srbije, njihova službenica je bila u društvu ubijenog državljanina Crne Gore koji se povezuje sa crnogorskim kriminalnim klanom, a sumnjiči se da je nakon ubistva pokušala da sakrije njegov pištolj. Policija je tokom uviđaja pronašla oružje.

Osim krivične prijave, protiv policijske službenice će biti pokrenut i disciplinski postupak.

Baltić je ubijen 1. januara na Vračaru ispred kuće u kojoj je vjerovatno živio, kada su ga ispred vrata od garaže izrešetali napadači.

Kako su ranije objavile "Novosti", policijska službenica koja je bila sa njim u vozilu je bila "kuma njegove supruge" i išla je kod njih da im čestita Novu godinu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније