Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 11. 2019. 19:10 >> 19:08

NADA SE USPJEHU NA EP

Imobile: Imamo potrebno za dobar rezultat

Italijanski fudbaler Ćiro Imobile rekao je da se nada da njegova ekipa može da "osvoji nešto" na Evropskom prvenstvu 2020. godine.

Italija je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završila sa 10 pobjeda u 10 utakmica u Grupi J, a sinoć je ostvarila 11. uzastopnu pobjedu pošto je u Palermu pobijedila Jermeniju sa 9:1.

"Srećan sam, putovanje je bilo divno, a navijači su nas podržavali. Nadam se da će isto biti i na Evropskom prvenstvu. Želimo da vidimo koga ćemo izvući, svi ćemo biti ispred televizora. Mi smo sjajna grupa, imamo samopouzdanje, kvalitet i sve drugo što je potrebno da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Imobile za Rai Sport.

Italija je sinoć dominirala, a Imobile je postigao dva gola. Najveću pobjedu u istoriji "azuri" su ostvarili 1948. godine, kada je pobijeđena selekcija SAD sa 9:0.

"Dokazali smo da možemo dobro da radimo i nadam se da možemo da osvojimo nešto narednog ljeta. Ovaj tim to zaslužuje i zahvalan sam selektoru što mi je pružio priliku da igram sa ovim igračima. Stalo mi je do reprezentacije i mnogo mi znači što sam postigao golove", naveo je Imobile.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније