Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 05. 2024. 10:04 >> 10:02
1
Čitaj mi:

Murinjo na meti drugoligaša iz Saudijske Arabije

Žoze Murinjo bi uskoro mogao da se vrati trenerskom poslu, pošto je dobio ponudu od drugoligaša iz Saudijske Arabije, ekipe Al Kadisi.

Portugalac je u januaru dobio otkaz u Romi,.

Al Kadisi je trenutno lidet na tabeli i vjerovatno će izboriti plasman u elitu. Vlasnici kluba imaju velike ambicije da se upuste u borbu sa najjačim klubovima kao što su Al Hilal, Al Itihad, Al Nasr i Al Ahli.

Kako se navodi, Portugalac je ovih dana obavio preliminarne pregovore sa klubom

Murinjo je i ranije imao ponude klubova iz Saudijske Arabije.

"Prijatelji, porodica, čak i moj agent, svi su me savjetovali prošle sezone poslije finala Lige Evrope da prihvatim ponudu. Bio sam veoma emotivan u tim momentima i odbio sam veoma primamljivu ponudu iz Saudijske Arabije da bih ostao u Romi", rekao je ranije Murinjo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније