Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

B.B.

16. 05. 2024. 08:28 >> 08:28
Čitaj mi:

SJUTRA od 18 časova

Koncert Ognjena Rašovića u Zahumlju

Koncert Ognjena Rašovića, violončelo biće održan u petak, 17. maja u sali JU Zahumlje sa početkom u 18 časova. Organizator događaja je JU Zahumlje, a koncert je dio majskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2024.

Kako navode u JU zahumlje, Ognjen Rašović je rođen 8. avgusta 2005. godine u Nikšiću, gdje je završio nižu muzičku školu Dara Čokorilo. Nastavio je svoje školovanje u muzičkoj školi "Andre Navara" u klasi profesora Bogdana Asanovića.

Učestvovao je na brojnim koncertima i takmičenjima. Pohađao je majstorske kurseve kod profesora: Sandre Belić, Dejana Božića, Tess Remy-Schumacher i Carmen María Elene González. Osvojio je brojne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenjima, među kojima je i ovogodišnja prva nagrada na državnom takmičenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније