Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

M.M.Lj.

30. 04. 2024. 18:00 >> 18:00

IZBOR PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Duško Knežević izručen Crnoj Gori

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 30. april. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2, i radijske Novosti dana odmah po emitovanju.

Duško Knežević stigao u Crnu Goru, sproveden u Viši sud

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević stigao je u Crnu Goru. On je sproveden u Viši sud. Knežević je izručen našoj državi iz Velike Britanije, saopšteno je iz Uprave policije. Vanraspravno vijeće tog suda treba da odluči hoće li ostati na snazi ranije donijeta odluka o pritvoru Kneževića.

 

Ukidaju oznaku tajnosti sa podataka o letovima vladinog aviona

Generalni sekretar Vlade Crne Gore Dragoljub Nikolić donio je rješenje o ukidanju stepena tajnosti "Interno“ podacima proisteklim primjenom Uputstva o uslovima i načinu korišćenja aviona kojim raspolaže Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore, a koji se odnose na letove realizovane u periodu od 01.01.2023 do 28.02.2024. godine, saznaje Portal RTCG u Vladi Crne Gore.

 

"Glasanjem o rezoluciji o Srebrenici CG bi okrivila srpski narod, interesuje me šta misli Spajić"

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da bi glasanjem za rezoluciju Ujedinjenih nacija o Srebrenici Crna Gora okrivila cijeli srpski narod. Kazao je i da ga interesuje šta o tome misli premijer Milojko Spajić.

 

U martu ostvaren suficit budžeta

Prihodi budžeta od početka godine do marta iznosili su 578,5 miliona eura ili 8,2 odsto procijenjenog bruto društvenog proizvoda (BDP), što je u odnosu na isti period prethodne godine veće za 36,0 miliona eura ili 6,6 odsto, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

 

"Vlada će u saradnji sa Zogovićem naći način da porodice žrtava budu obeštećene"

Crna Gora nikada neće zaboraviti svoje tragično nastradale kćeri i sinove - napisao je na mreži Iks (X) premijer Milojko Spajić dodajući da je 30. april dan kada se sa posebnim pijetetom sjećamo žrtava murinske tragedije, među kojima i troje djece.

 

FSCG suspendovao Pavličića

Disciplinska komisija za takmičenje FSCG donijela je odluku da pokrene postupak i suspenduje golmana Budućnosti, Đorđija Pavličića do donošenja konačne odluke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније