Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N. Macan

16. 05. 2024. 16:18 >> 18:37
Čitaj mi:

NAKON CETINJA I BARA

Olimpijski karavan posjetio Herceg Novi

Olimpijski karavan nakon Cetinja i Bara stigao je danas u Herceg Novi. U društvu proslavljenih olimpijaca najmlađi Novljani , članovi sportskih klubova, kroz igru i zabavu saznali su više o istoriji i duhu Igara, te o Parizu gdje će se ovog ljeta Igre održati.

Herceg Novi je ujedno i grad sa najviše olimpijaca, to je i u ovoj olimpijskoj godini, kada je proglašen za evropski grad sporta. Olimpijsku vizu uz jedriličara Milivoja Dukića, izborili su u vaterpolisti.

"Imamo izuzetno tešku grupu. Nismo favoriti za medalju kao što je to bilo u vrijeme kada sam bio igrač. Cilj je plasman u četvrtfinale, pa da u toj utakmici budemo na vrhunskom nivou i pokušamo da se uključimo u borbu za medalje", kazao je selektor "ajkula" Vladimir Gojković.

Osjećaj je neopisiv, ali tek kad se dođe na Igre vidite koliko je to veliki događaj", istakao je Uroš Vučurović vaterpolista.

Olimpijski karavan nastavlja put preko Podgorice do Kolašina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније