Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

05. 05. 2024. 13:37 >> 13:36

IDOL ČARLS BARKLI

Novicki otkrio zašto je nosio dres sa brojem 41

Legendarni košarkaš Dalas Maveriksa Dirk Novicki otkrio je zašto je na dresu tokom karijere nosio broj 41.

On je uoči utakmice drugog kola plej-ofa NBA lige između Denvera i Minesote, kazao je da mu je idol bio Čarls Barkli.

"Počeo sam da igram košarku sa brojem 11 jer je moj tata imao broj 11 kada je igrao rukomet. Onda je Čarls nosio broj 14 na Olimpijskim igrama u Barseloni, a ja sam volio Čarlsa. Iskreno, ko nije volio Čarlsa u to vrijeme? Prešao sam na broj 14. Tada sam se zadržao na nacionalnom nivou, igrao sam sa brojem 14", rekao je Novicki emisije "Inside the NBA" na "TNT.

Međutim, problem je nastao kada je stigao u Dalas..

"Kada sam došao u Dallas, želio sam taj broj, ali to je bio Robert Pak. On je rekao: ‘Dođavola ne ruki, nećeš dobiti moj broj”. Nije čak ni htio da šutira za to ili bilo šta. Tako da sam na kraju samo okrenuo broj sa 14 na 41.", ispričao je Njemac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније