Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

05. 05. 2024. 11:26 >> 14:09

BREJK "VUKOVA"

Edvards: Denver je kvalitetna ekipa, znamo da će biti rat s njima

Bek Minesote Entoni Edvards kazao je da njegov tim mora da u svakom meču sa Denverom odigra kao na startu serije, ukoliko želi da izbori plasman u finale Zapada.

Edvards je predvodio "vukove" do trijumfa na startu serije i plej-of rekordom karijere sa 43 poena.

"Samo sam se osjećao dobro, to je glavno. Saigrači su me pronalazili na lakim polaganjima, nikada nisam imao toliko koševa, tako da je to bilo prilično zabavno“, rekao je Edvards-

On cijeni Denver i smatra da je to jedna od najboljih ekipa u ligi.

"Izgubio sam od ovih momaka prošle godine, oni su aktuelni šampioni i težak tim za pobijediti. Imaju najboljeg igrača u ligi u Nikoli Jokića… Po mom mišljenju, imaju i najboljeg igrača u završnicama u Džamala Mareja, kao i najboljeg trojkaša u Majkla Portera. Imamo pravi mentalitet, znamo da će biti rat s njima. Igramo utakmice unutar utakmica, znamo da će oni napraviti serije poena, ali moramo i mi. I samo da se borimo“, kazao je Edvards.

Majk Konli je bio oduševljen partijom saigrača.

"Mislim da smo bili dobro organizovani, uspeli smo da odigramo neke akcije koje (Edvards) može lako da pročita. Mi smo mu podrška, moramo da mu pomognemo, a on radi dobar posao da nas pronađe i da nam ulije samopouzdanje“, ističe Konli.

U ponedjeljak na utorak igra se drugi meč serije, takođe u Denveru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније