Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

04. 05. 2024. 16:47 >> 16:47

JEDVA ČEKAJU OBRAČUN SA PARTIZANOM

Tanasković: Spremni smo da vratimo rezultat na 1:1

Za tri dana, Podgorica će biti u žiži regionalne košarkaške javnosti, jer će se Budućnost Voli i Partizan sudariti u drugom meču polufinala AdmiralBet ABA lige.

Podgoričani su nanizali šest poraza od aktuelnog šampiona takmičenja u kojem nastupaju timovi iz ex-YU, a na pobjedu čekaju od 15. maja 2022. godine, kada je Vladimir Micov na 3,9 sekundi do kraja pogodio trojku za 72:71.

Sada će „plavi” pokušati da urade isto i vrate seriju na majstoricu u Beograd, gdje su prije četiri dana propustili šansu da zaprijete „crno-bijelima”, iako im se rival „nudio”.

„Nismo bili pravi na prvom meču, možda nam je falilo energije i bolje odbrane. Doduše, promašili smo dosta šuteva, ali mislim da bismo imali mnogo veće šanse da smo imali više energije. I ovako smo imali prilike, čekamo spremni meč u Podgorici da vratimo rezultat u seriji na 1:1”, istakao je Nikola Tanasković.

Krilni centar Podgoričana zna recept za uspjeh.

„Moramo da uđemo bolje od starta, ne možemo dozvolimo da počnemo meč sa dvocifrenom razlikom za protivnika. Dozvolili smo veliki broj poena u 1. četvrtini, a mislim da će uz energiju i želju sve doći na svoje”.

Očekuje se da će „Morača” biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

„Očekujem da navijači dođu i podrže nas u što većem broju. Želimo da napunimo 'Moraču' i napravimo odličnu atmosferu”, zaključio je Tanasković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније